Description

IMEl Roots Up глазура за коса со допир на сјај, за врвен волумен и мометално, долготрајно подигнување на коренот. Овозможува убава текстура, со силно држење кое трае цел ден. Не се измива. Не остава остатоци.

Состав: вода, алкохол денат, Вп/Ва копилимер, Пег-40 хидрогенирано масло од рицинус, Пег/ппг -17-18 диметкон, парфем, пантенол, феноксиетанол, хлор фенезин, бензоева киселина, дехидрооцетна киселина, хексил цинамал, лимонен, линалол.