Description

Imel Thermostyle лосион е роволуционер производ за реструктуирање на косата. Создава филм околу површината на косата, заштитувајќи ја од оштетување од топлина. Исто така го олеснува зацврстувањето, додека ја навлажнува и ѝ дава свиленкаста структура на косата.

Состав: вода, пропилен гликол, поликватерниум-11, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, полисорбат 20, бензоева киселина, динатриум едта, парфем, дехидроацетатна киселина, хекслил цинамал, линалол, лимонен.